Doamne fereste, rupe si arunca tot. M-am pacalit si eu, sunt niste mincinosi, isi vand produsele, care nu sunt deloc ieftine, chipurile ca ai castigat la o tombola, intri in finala, imi este si sila sa-ti scriu cate minciuni au scornit ca sa pacaleasca omul nevoias.
Eu ca omul credul am incercat o data, de doua ori, de trei ori pana cand cei din casa mi-au spus ca inca nu m-am lamurit de smecheriile lor? Am cumparat "Mari enigme ale trecutului", "Descoperiti minunile lumii", CD_uri "Craciunul peste ani-Colinde"(care sunt foarte urate, le-am ascultat doar o data, colindele noastre nu se compara sub nicio forma cu altele straine), "Hiturile secoluluiXX", ba la un moment dat mi-au trimis o carte fara sa o cer, am mers la oficiul postal si am spus sa o returneze ca eu nu am cerut asa ceva, pana s-au lamurir ca eu nu am ridicat acea carte vai si amar ce-am patit de la ei, doar cand i-am amenintat au incetat corespondenta cu mine. Sunt carti in librarii cate vrei, sa-si faca vanzarea prin aceste institutii...
Sincera sa fiu, mi se pare a fi apa de ploaie. Si eu am primit de foarte multe ori.
Prietenul meu a trimis inapoi foile acelea si i-au trimis o carte ''descoperirile lumii'' fara sa o plateasca.este foarte interesanta cartea.in kontinuare nu a mai trimis nimic la ei ca stiu ca a mai primit o data un plic din acela faimos...
Prostii:-J. Daca trimiti numai o singura data iti trimit si ei toata ziua foi din alea.
Si eu am participat o data si gata.
Foarte multe hartii, foarte mult timp pierdut
Este o minciuna.Am mai primit si noi scrisori de acest gen.Nu le raspunde abolut nimic.Si,daca insista, trimite-le o scrisoare prin care le sugerezi sa-si vada de treaba.Doamne fereste! Pot sa-ti foloseasca datele in alte scopuri, iar tu sa te trezesti cu cine stie ce surprize(desigur- neplacute). Ai grija!
Ai facut foarte bine ca ne-ai intrebat.Asa sa faci ori de cate ori ai o nelamurire.
Abh întreabă:
anonim_4396 întreabă: