anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit o intrebare referitor la un interviu de angazare in IT/Apple si nu stiu cum sa raspund corect intrebare baie cam apsurda dar trebuie sa raspund ajutati-ma va rog! intrebarea este,, Explică-i unui copil de opt ani ce este un modem/router şi cum funcţionează.,,,

Răspuns Câştigător
| BlahBlahRaspundSiDreg a răspuns:

Nu, glumeam. Ce iti cer ei de fapt este sa raspunzi folosind termeni pe care ii intelege toata lumea. De exemplu: "Un router este un obiect pe care il folosesti atunci cand vrei sa imparti internetul cu toata familia. Pui firul de net in el si el face toata treaba, trimitand internet la toate telefoanele si calculatoarele aproape de el." Sper ca am fost de ajutor.

3 răspunsuri:
| BlahBlahRaspundSiDreg a răspuns:

E un robotel care imparte jucarii la copii cu bani.

| DIMAPANTA a răspuns (pentru BlahBlahRaspundSiDreg):

Mai explicid te rog

| BlahBlahRaspundSiDreg a răspuns (pentru DIMAPANTA):

Nu, glumeam. Ce iti cer ei de fapt este sa raspunzi folosind termeni pe care ii intelege toata lumea. De exemplu: "Un router este un obiect pe care il folosesti atunci cand vrei sa imparti internetul cu toata familia. Pui firul de net in el si el face toata treaba, trimitand internet la toate telefoanele si calculatoarele aproape de el." Sper ca am fost de ajutor.

| Sebaseba33 a răspuns:

Ce drac' de copil stie / o sa-i pese de router wireles ( o cutie ce trimite internet prin aer ) aveam o hârtie de la routerul meu D-Link cum e tehnologia unui router wireles dar acu nu mai am