anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit un mail ca am castigat 1 milion de lire, ia cititi ce am primit si spuneti-mi daca merita sa trimit inpoi adresa numele ce imi spune

Attn: Winner Your email address won the sum of £1, 000, 000 (One Million Pounds Sterlings) in an international competition in the UK NATIONAL LOTTERY for Email scanning lottery program organized by the UK Cooperation, which took place on 1st January2011 in London. We are writing to inform you officially of this award and we inform you that you contact your

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Ia-ti un firewall bun si nu o sa mai primesti spam-uri! Sau daca te incanta ideea da o fuga pana in Anglia si ridica premiul!
Un firewall bun este Zone Alarm!

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...e fals omule!
e o inselatorie ca sa iti dai datele personale!
nu pune botul la tampenii de astea!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Ai jucat la vreo loterie de genul? Sigur, nu. Deci, in mod logic, nu poti sa castigi un premiu la un concurs la care nu ai participat.
Genul asta de scam-uri primim cu totii, pe mail, de cel putin 20 de ori pe an. Cat de tampit sa fii incat sa le iei in serios? Si sa le mai si deschizi, riscand sa iti umpli calculatorul de bazdaganii.

| Dannyjj a răspuns:

Hai să coborâm cu picioarele pe pământ,

-De unde știu ei cine ești ca să îți trimită acel email, că tu ești câștigătorul acelui premiu(cum de te-au găsit ei doar după email).
-Nu cred că ai jucat la „UK NATIONAL LOTTERY".
-Loteria nu te contactează prin email(o loterie nu-și permite greșeli, așa că te contactează telefonic, iar primul și primul lucru îți cere seria de la talon pentru validare).
-Nu îți dă nimeni 1, 000, 000 de lire dacă tu nu ai contribuit cu nimic, măcar dacă ai fi cumpărat un bilet, nu-ți dă nimeni o așa sumă de bani dacă tu nu ai contribuit cu o sumă de bani.
Acel mesaj este unul spam, nu merită sa-i dai atenție(doar cu un singur click le poți trimite datele tale fără să știi), pe viitor ignoră aceste mesaje de genul "un click te desparte de marele premiu".
Cu toții primim astfel de emailuri, dar aceste emailuri prezintă un pericol doar atunci când:
-le deschidem
-și în cel mai rău caz dacă răspundem acestor emailuri.

Răspuns utilizator avertizat
| bianca9422 a răspuns:

Cate din astea nu am primit si eu? raised eyebrows

sunt false!

| cяιss a răspuns:

Pai.tu trebuie sa stii daca ai intrat in vreun concurs sau ceva in genul.ca daca ai intrat in vreun concurs poate sa fi castigat.
altfel eu cred ca e teapa.

| Tania a răspuns:

Hmm tot ce e cu bani castigati din senin, petru mine este suspect.

| MihaiN1 a răspuns:

E făcătură.

| alinuu_5268 a răspuns:

E vrajeala omule, trimite-le datele personale sa-ti faca clonare de carduri, etc! nu le trimite datele personale