Nu trebuia să scrii de două ori, că am priceput o dată... În primul rând nu ai menţionat în întrebare că ai încercat deja asta, în al doilea rând nu doar la poze se vede aşa, ci şi la filme, deoarece la mine se văd, iar în al treilea rând dă tastă dreapta pe un film, apoi du-te la "Open with", acolo alegi "Choose program", în josul ferestrei deschise bifezi "Always use the selected program to open this cand of file", apoi cauţi Windows media player, apeşi pe el o dată şi dai ok. Apoi opreşti filmul ce s-a deschizi şi o să vezi în folder (dacă le ai thumbnails) că se văd pictogramele filmelor. Majoritatea filmelor încep însă cu ecran negru, deci nu la toate o să vezi actori, generic, etc...
Există o explicaţie! vorba lu' Leana... Deci chestia cu vizualizare, miniaturi merge, ţi-am spus eu. Înseamnă că de la formatul filmelor e aşa, nici la mine nu se văd chiar toate. Ca să se vadă toate, ar trebui să le converteşti din MPEG-4 în AVI şi s-ar pierde dn calitate...
Bun, am facut exact cum mi-ai spus si apare tot simbolul de la winamp. Si nu-mi spune ca am gresit ceva pentru ca am facut 100% cum mi-ai cerut. Mersi oricum.