Pentru ca nu citesc anuntul complet.
Ca unele reclame de pe Fb, in care se specifica clar pretul dar unii intreaba in comentarii cat costa. Pe unii, internetul ii tâmpeste, nu ii „dezgheata".
Nu citesc tot anuntul, si de aia nu au vazut ce ai mentionat.
Asa a patit si o ruda de a mea, a postat pe anuntul.ro ca vinde ceva, si primea mesaj desi telefonul era in dreapta pus.
Nu pentru a face manevre? Eu niciodată nu am trimis prin curier, doar predare personala.
Ce manevre? De ce n-ai trimis prin curier?
Când vând ceva prefer sa îl vând face to face.
Daca iti e mai usor face to face, fa asa.
Asa am vândut mereu, deși aveam anxietate ce nici cel mai puternic om din lume nu ii făcea fata, nu știu cum am putut sa ii fac fata unei anxietati asa de severe, mie nu mi frica sa ma întâlnesc cu nimeni indiferent ce probleme și greutăți am.
Foarte bine ca nu iti e frica sa te intalnesti, bravo, asa si trebuie.
Okazii.ro
e MUUULT mai bun decat olx-ul cand e vorba de siguranta, pentru ca are un sistem de rating si pentru vanzator si pentru cumparator, care chiar functioneaza
din pacate mult mai slab la popularitate, cu toate ca a fost inainte de olx nu si-au facut destula reclama
insa, oricum, pe orice site de vanzare, sunt o tona de amatori de chilipiruri, si iti dau mesaj daca nu cumva, "totusi", il dai pe mai nimic, deci cu atat mai mult ignora chestii de gen nu vrei curier
VMC întreabă: