anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am pus o intrebare mai devreme da` nu ma ajutat deloc.
DECI:
Am avut windows xp professional pe Drive C, am luat de pe net windows xp home edition cu activare, l-am facut pe un cd si am rulat normal totul. Dupa ce s-a terminat instalarea am observat ca mi s-a facut pe Drive D unde am mult mai mult spatiu si nu vreau sa-l irosesc cu windowsu`. Acum am incercat sa-l reinstalez tot asa normal mi s-a facut tot, cand s-a terminat nimic nu s-a schimbat, tot pe D a ramas, la instalare nu m-a intrebat nimic de chestia aia cu stersu de pe drive si selectarea pe ce drive vreau sa-l fac.
M-am uitat la tutoriale pe net, degeaba nu ma ajuta.
Va rog ceva ideo cum sa-i dau comanda sa-l faca pe C si sa-mi stearga din D totul(am facut backup la tot n-am ce sa pierd.)
Funda cine ma ajuta
Si da e destul de urgenta treaba va rog

2 răspunsuri:
| gki1980 a răspuns:

Dupa ce dai din nou instalare (la inceput te intreaba unde vrei sa instalezi si daca vrei sa formatezi drive-ul respectiv, de preferat c) si se instaleaza pe partitia dorita de tine, stergi manual de pe d. s-a instalat pe d,- desi mi-e greu sa cred ca nu te-a intrebat la inceput- pentru ca acolo aveai suficient spatiu.

| myhaelutzza a răspuns:

Pai acum indicat ar fi sa dai format la ambele partitii daca vrei sa ti se stearga windows-urile p care le-ai instalat u.cred ca nu ai formatat c-ul si de aceea ti s-a instalat pe d.si nu iti apare unde sa il instalezi decat acolo cand iti apare chestia aia p albastru.Deci daca ai back-up sper sa nu il ai tot pe "d" facut ca sa poti formata ambele partitii si reinstaleaza din nou windowsul si pune-l pe "C".