| Simpluuu a întrebat:

Am ramas 14 in clasa, stiu ca numa credeti dar in clasa a 4 am fost 18 dintre care au plecat 3 baieti si o fata. un baiat a venit in primele 2 zile la scoala dar diriga a spus ca el nu va mai veni. cum vi se pare franceza? mi e imi place faza cu rotunjitul gurii. salut ( saliu). voi cati elevi sunteti in clasa. mie mi se pare cu totul anormal sa pleci de la o scoala care e mai frumoasa decat orice alta din zona asta plus ca imediat mergem inapoi la ea. adica noi acum invatam la liceu deoarece la scoala generala se renoveaza. avem profesori excelenti si foarte de treaba. adica iti dau note mari. eu sunt intra 5 a voi? ma bucur ca pot scrie povestea asta aici.

5 răspunsuri:
| Tsunade99 a răspuns:

Eu m-am mutat la alta scoala care nu este in orasul meu, si la mine in oras e clasa de germana insa profesorii sunt pur si simplu varza. Cand am plecat eu au mai ramas 12, acum 11. Eu una te cred. Succes la scoala.

| Simpluuu explică:

Si intra 1 a sunt 4 elevi

| NyanCat a răspuns:

A 4a la sectia germana. Sper ca e usor la voi. La noi germana e in loc de romana toate orele le facem dintra-ntaia in germana >< in fine asa e la sectia germana laughing Daca la voi e ca la noi o sa termine de renovat numai dupa un an de scoala oh go on

| ands a răspuns:

De ce sa nu te credem, ca sunteti 14 in clasa? Eu cunosc o clasa care avea TREI elevi acum vreo 12 ani laughing

| Asiryx a răspuns:

A 10a raised eyebrows m-ai bagat in ceata cu toata povestea ca au plecat ca au veit ca nu ii lasa etc. happy school life straight face