Nu cred ca eMag, cred ca magazinul partener in acest caz trebuie sa apelezi la magazinul partener si sa discuti cu ei.
Salut! Prin ce firmă ai trimis telefonul, prin fan curier? Daca e prin fan curier, trebuie sa suni la ei sa afli ce s-a intamplat, dar unde trebuia sa trimiti telefonul? Era in garantie?
La eMag am returnat telefonul iar când l-am predat prin fan courier, am fost informat prin Email că expeditia cu awb-ul a fost livrata. La detalii livrare scrie stornat ok Andreescu
Explici vag, mai exact, ti-ai primit banii inapoi? Daca nu si asta e problema fa un print-screen la faptul ca iti arata ca ai predat curierului telefonul si tot traseul, sa ai si data si ora vizibila si trimite un mail site-ului. Apoi suna la locul de unde ai comandat telefonul si explica-le situatia. Am trecut prin ceva similar si a durat cam o luna pana mi-am primit banii.
Telefonul l-am returnat la eMag am si completat online pe site la ei acel formular, am tot sunat la ei si mi-au zis că momentan nu a fost făcută solutionarea pentru retur. Au trecut 10 zile si în mod normal termenul este de 14 zile pentru a mi se restitui banii
Nu cred ca eMag, cred ca magazinul partener in acest caz trebuie sa apelezi la magazinul partener si sa discuti cu ei.
Dhhyyyy întreabă: