Hahaha. figura mare legiuitoarea. observ ca tu parca esti intotdeauna pe fuga cu pa, pa al tau caracteristic, ma amuza intotdeauna, apari rapid - pac un raspuns si fugi mai departe Ms de raspunsuri
E bine ca lupti pentru. ceea ce-ti doresti. Felicitari pentru. reusita si, nu uita sa mai iei si o gura din viata reala, prea mult internet te face sa uiti de frumusetea vietii. Bafta!
Felicitari si voua tuturor, pentru ca fiecare dintre voi ajuta in felul lui pe cate cineva cu un raspuns. Bafta otonis, hai ca mai ai un pas si treci si tu pe pagina I, tin pumnii!
Daca-ti spun ca habar n-aveam ca-s pe locu' 104, ma crezi? Intru cand am timp pe TPU, e bine ca tu iti faci mai mult timp pentru. a fi parte din comunitate. Ceva-mi spune ca-ntr-una din saptamanile urmatoare, cand voi accesa TPU, te voi vedea expert. Asa ca-ti tin eu pumnii julliano.
Juliano, e bine. Curand ajungi pe locul I, primesti apartament si masina plus coronita de la admini. De asemenea, 10% din castigurile siteului.
Shin, subtil directionata replica ta. Prea subtil?
Nuuu, nu vreau sef cu coronita! Mai bine ma trimiteti in delegatie prin australia pe undeva
Brianna, tot respectul! Tu ai fost mai perspicace decat mine, esti mai noua cu 1 zi decat mine si ai performante duble :p Succes!