| Ionut500 a întrebat:

Am scris un proiect de 200 de pagini la tastatura si imi era mai greu sa scriu cu "s" de la Serban si cu "t" de la taran si acum vreau sa stiu daca este vreun program ca sa bag proiectu acolo si sa mi le scoata cu "s" si cu "t" va rog.

Răspuns Câştigător
| Ionik98 a răspuns:

Diacritice.com
Introduci textul, corectezi unde e nevoie si apoi poti sa-l copiezi.winking

4 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Nu exista program care sa 'ghicească' unde vrei sa scrii ţ în loc de t sau cu ş în loc de s. Poţi încerca un corector gramatical în limba română care sa-ţi sublinieze cu roşu cuvintele eronate, şi apoi să corectezi. Dacă nu ai aşa ceva, descarca romanian proofing tools pentru versiunea de Office pe care o ai. Pentru a face setarile tastaturii ca sa scrie cu diacritice intri pe Regional Settings in Control Panel. Succes!

| neo787840 a răspuns:

Trebuie sa intri in '' Control Panel '' -- '' Clock, Language, and Region ''--'' Change keyboards or other input methods '' sau '' Change display language ''si acolo alegi tu ce vrei.

| LoL a răspuns:

Pai aci cum a zis neo787840 iar apoi intri in word si dai alt+shift si ti se da in limba romana iar parantezele patrate se schmba in diacritice

| Laurentiuuu a răspuns:

Dai pe limba tastaturi si butoanele '':'' Etc Vor fii ș, ț, Sau daca nu reusesti intra pe google si dai pe tastatura aia si scrie
O zii placuta in continuuare