| Marian_9309 a întrebat:

Am si e o probleme cu sistemul audio...

Am reformatat recent pc-ul si dupa 1 zi ascultam muzica si dintr`o data imi scade volumul apoi revine iar si tot asa incontinu cand dau tare merge apoi se aude incet si tot asa incontinu niste pareri va rog?sad

2 răspunsuri:
| nashu40 a răspuns:

Salut!
Posibil sa ai un virus. Chiar daca ai reformatat de curand.Asadar in primul rand fa o scanare.
Pe urma dezinstaleaza si instaleaza din nou playerul cu care asculti muzica, winamp banuiesc.Pe urma mergi in Control Panell la Setarile audio si vezi ce e pe acolo. Vezi sa fie setat pe sistem audio-daca ai sistem sau pe boxe stereo de birou-daca ai boxe.
In final verifica toate conexiunile ce tin de audio si eventual sufla praful de acolo. Praful e foarte daunator.
In final trebuie sa-ti spun ca mai e o ultima posibilitate, aceea de a-ti controla cineva pc-ul de la distanta. Trebuie sa debifezi aceasta optiune. Clik dr pe My computer si acolo intri la proprietati, dar asta depinde ce windows ai.
Bafta!

| Marian_9309 explică:

Am intrat peste tot daca ma crezi stau de 2 zile intr`una prin control panel si nu-i dau de cap e setat tot cum trebuie, am scanat crezand ca am vreun virus praful l-am suflat deci nu stiu ce sa-i mai fac sa fie oare de la winamp sa nu forteze sistemul?