| The best!! a întrebat:

Am si eu nevoie de un antivirus bun, care poate elimina virusii
candva ma poate ajuta¿?

16 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Avast sau avira sunt bunicele, mai ales că sunt gratuite!

| cornel a răspuns:

Kaspersky 2010

| RaR a răspuns:

Avg 8, 5 dupa scanare tii sterge el la un prieten de al meu ia sters 6640 de virusi si ia sters

| judgement a răspuns:

Doar tu te poti ajuta... eu te pot sfatuii, nu este bine sa instalezi un antivirus pe un sistem de operare virusat, este posbil sa o ia razna si sa te trezesti ca esti obligat sa il reinstalezi...

ce poti sa faci este sa salvezi informatiile vitale (cel mai bine fara nici un executabil) - poze, muzica, documente, pe o unitate externa sa sa formatezi tot calculatoru, si imediat dupa instalare sa iti instalezi un antivirus, cel mai bun mi se pare eset antivirus, pentru ca isi face treaba... eu unu nu am nici o problema...

bafta

| patty32 a răspuns:

NOD 32, sau Antivira:X

| Diiiiiia a răspuns:

Nod32 e cel mai bunwinking [pot primi funda?blushing]

| DeyCj a răspuns:

Descarcă Avira antivirus free de aici şi tot de aici vezi şi celelalte produse de la avira. Poate îs ce cauţî.
http://www.free-av.com/en/products/index.html
Este site-ul producătorului.Succes

| rey a răspuns:

Ia trial de la Kaspersky sau Bitdefender.
http://www.kaspersky.ro/trials
dar daca vrei pe termen bun ia un Bitdefender cu firewall. costa 150 lei o liceenta OEM si poti folosi pe 3 pc-uri deci imparti suma la 3.

| supermdmario a răspuns:

Cel mai bun pe piata e norton, dar costa(de pilda, in italia cel mai mic pret e 50 de euro.in romania nu stiu cit costa)oricum, merita.nu numai ca elimina toti virusii, nu lasa sa treaca absolut nimic.are si smartfirewall. ce mai e cel mai bun.altul ar fi avast-pe care-l gasesti la download gratis pe net.

| ZeYa a răspuns:

Iti recomand Nod32. Este cel mai bun dupa parerea mea. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Microsoft security essentials gratuit si nu trebuie sa platesti pentru renovare f bun

| Ambassaderåd a răspuns:

Cand ai instalat prima data un windows pe comp e de preferabil un AntiVirus cu o "putere" mai mica exemplu: NOD32, sau Kasperski, cand acestia 2 sunt virusati, downloadeaza AVG ANTI VIR, e bun ca e un pic mai puternic dar cu durabilitate mai buna+ ca are si antivirus pe siteuri cand cauti pe google big grin, si daca si acesta e virusat si nu-mi imaginez cumhee hee, downloadeaza AVIRA ANTIVir, care este de mai multe tipuri, prof, medium, demo-trial adica. succes!

| beautiful a răspuns:

Avira

| Madalina_6514 a răspuns:

Incearca avira, eu pe asta il am si am scapat de virusi daca tot nu reusesti reinstaleazati windowsul. e mai bine asa:*:*