E foarte simplu. Nume, prenume, date din buletin sau pasaport si gata!
Daca biletul e pentru o tara UE, datele din buletin sunt suficiente. E posibil ca cineva sa aiba o copie dupa buletinul tau si sa ia datele de acolo.
De cumparat poate, daca are datele tale personale necesare pentru check-in (are o copie de buletin sau pasaport, de pe care ti-a luat datele.
Insa se pun anumite intrebari:
- Biletul este dus-intors sau doar dus - si deja este platit?
- Exista biletul? la ce companie? Pe site-ul companiei poti verifica existenta biletului, cu datele tale personale.
- Care este scopul calatoriei?
- Tu vrei sa mergi?
In final: daca nu te prezinti la urcare, cel care a platit biletul va pierde banii si va invata minte sa-ti ceara acordul inainte sa cheltuiasca.
Da este posibil!
Eu i-am cumparat sora-mii, facandu-i o supriza. Bineinteles ca am stiu datele ei din pasaport, pentru ca am aplicat si obtinut viza pentru ea.
Si as putea sa aflu daca e chiar pe bune chestia asta? Sunt chiar disperata si vreau sa stiu.Eu pe fata asta o cred in stare de orice si stiu ca i s-a pus pata pe mine din temirce si chiar as crede-o pe jumatate avand in vedere ca ultimul mesaj de la ea a fost:"Ora plecarii 17 ora sosirii 20 bagaj de cala+bagaj de mana si tot insista.Cum as putea sa fac sa aflu daca asta chiar mi-a luat bilet pe numele meu sau e o gluma proasta?
Spune-i ca nu o crezi si nu te duci nicaieri, pana nu-ti trimite biletul!
E posibil și nu ai de ce să fii panicată.
Dacă ți-ar fi luat un buchet de flori tot așa te-ai fi bulversat?!?
Poate cumpara daca are datele din buletin, dar trebuie sa aiba si bani sa cumpere
Numele sa zicem ca mi-l stie ca mna...Dar cam alte date?
Cam pe scurt imi poti enumera ce date i-au trebuit? De exemplu nu-mi stie cnp-ul.
Pentru cumparat bilet nu ii trebuie prea multe date, unele companii nu cer date din pasaport sau buletin decat la check in si atat. Si daca ti a cumparat care e problema, a cheltuit ea niste bani si atat
Cand se face check-inul trebuie sa iti dai datele tale. Daca nu le are si tu nu te prezinti la avion, pierde banii. Si ce a rezolvat? O proasta.
A fost o gluma proasta si si-a cerut scuze.Concluzie,am incheiat orice legatura cu ea.No more toxic people!
Si-a dat seama ca nu are nimic de castigat. Dimpotriva.