| Zero a întrebat:

Am Si Eu O Intrebae big grin va rog frumos stiu ca suna naspa, dar dau si eu fundinta pentru cel mai rapid raspuns, cum as putea sa sterg prieten de pe facebook? kiss cine rasp corect si cel mai rapid primeste o fundita de la mine happy

Răspuns Câştigător
| lolo23 a răspuns:

Pai intri la profilul tau ( sus in dreapta si dai click pe numele tau big grin)-> iti apare sub poza ta, mai jos "Prieteni" si dai la "afiseaza-i pe toti"->dai click pe prietenul pe care doresti sa il stergi ->si gasestisub chenarul( ca sa zic asa) "Prieteni", Scoate din lista de prieteni big grin-> dai click acolo si gata l-ai stersbatting eyelashes
Sper ca te-am ajutat!winking funda?

7 răspunsuri:
| Fvn a răspuns:

Pai te duci la profilul lui si undeva sub lista lui de prieteni[sau poza lui], mai dai un pic in jos, si vezi acolo Report/block this person si "Remove from Friends" happy alegi Remove from friends si gata tongue

| Alien a răspuns:

Nu am ce face cu fundita!

| finante a răspuns:

Buna...merge pe profilul prietenului respectiv si in partea de stanga jos gasesti optiunea"scoate din lista de prietenii"

| pengu a răspuns:

Mergi pe pagina lui de facebook si in stanga jos gasesti optiunile Sugerează prieteni pentru X
Denunță/Blochează această persoană
Scoate din lista de prieteni
Distribuie
dai click pe Scoate din lista de prieteni si e outtongue

| oanna_7222 a răspuns:

Http://www.facebook.com/? sk=ru#!/friends/? ref=tine

sau daca nu merge dai la contul meu: editare prieteni :*

| qwerty a răspuns:

Intri pe pagina prietenului, si in stanga jos iti scrie "Scoate din lista de prieteni".

| EmpireStateOfMind a răspuns:

Dai la "contul meu" -> "editare prieteni" si dai pe "x" [remove connection] spe r ca te-am ajutat;*