| romichete a întrebat:

Am si eu o intrebare cam intima.am ramas singur acasa si numai am mancare si nici un ban.tot ce am este o oala cu ciorba si azi implineste8 zile... a stat in frigider.ideea este daca mai este buna.risc sa patesc ceva daca o mananc? pot patii ceva? sunt foarte speriat! dau funda daca ma ajuta cineva!

Răspuns Câştigător
| Leon a răspuns:

Sal, microbii nu se 'inmultesc' la temperaturi de sub 4 grade, deci daca a fost conservata bine nu 'se strica', desi poate sa se altereze in primul rand pentru ca e gatit, nu e ca un fruct sau o leguma intreaga. Daca a fost congelata isi pierde calitatile nutritive, dar nu se pune problema de a se strica. Incalzeste-o la foc mic si las-o aproape sa fiarba, asa macar esti sigur ca nu te alegi cu vreo 'infectie', vezi daca mai are gust, ar trebui sa miroase a ciorba nu a ciorapi nu?winking

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Regula de bază pentru o mâncare care a stat în condiți bune la temperatură scăzută poate fi dată în clocot și nu există niciun risc de îmbolnăvire. Se mai poate consuma maxim 24 de ore după!
Pa, pa.

| darrio2007 a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Dupa 8 zile este deja acrita.Crezi ca mai e buna?

| Legiuitoarea a răspuns (pentru darrio2007):

Bună.
Eu am făcut referire la o mâncare care a stat la o temperatură foarte scăzută, nu în căldură că așa este acrită de a doua zi, nu mai stă 8 zile!
Pa, pa.

| romichete explică (pentru Legiuitoarea):

Acum imi spui?crying( de aia mi-au iesit bubele astea pe scrot?crying

| Legiuitoarea a răspuns (pentru romichete):

Bună.
Vezi că sunt de pe urma unui contact sexual, nu de la amâncare care ea dacă nu era bună îți producea toxiinfecție alimentară.
Despre ce vorbim?
Pa, pa.

Laba este contact sexual?crying(

| Legiuitoarea a răspuns (pentru romichete):

Bună.
Dacă așa știi să te respecți, se pune și ea dacă nu este igiena corect făcută! Ai întrebat, ți-am răspuns.
Pa, pa.

Dar m-am protejat!

| darrio2007 a răspuns (pentru romichete):

Contact cu mana.Se foloseste cam des.

| darrio2007 a răspuns:

Ce intrebare intima! N-o mai manca.Dar ai tai unde sunt?

| romichete explică (pentru darrio2007):

Au plecat la tara si stiu ca de mic copil nu ma omor cu ciorbacrying

| PinkPanther a răspuns:

Mergi in vizita la prieteni cand e ora mesei laughing

| Parmalat a răspuns:

Nu prea mai e buna. Daca ti-e foame rau si n-ai alta varianta pune-o pe foc si las-o sa dea in clocot si abia dupa aia mananca.

| axxelleea a răspuns:

Din ce oras esti ca daca esti din constanta te as invita la mine sa papam amandoi tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa-ti vinzi calculatorul, oricum nu ai sanse sa devii un troll mai bun decat mine.

| romichete explică (pentru anonim_4396):

Da mersi.am vandut dvd-writeru ca am considerat ca este inutil si acum trebuie sa'l formatez cu windows seven din nou si ala e pe dvd.

| nattyC_6241 a răspuns:

Eu nu cred ca ar mai trebui sa o mananci, mai bine du-te la vecinu' si cere o farfurie de mancare, sau incearca sa gatesti tu ceva. ceri 5 lei imprumut,
si faci o portie de cartofi prajiti. Totusi ciorba are 8 zile. indiferent de temperatura, ea s-a stricat, mai ales cu canicula asta afara...nu o manca!

| romichete explică (pentru nattyC_6241):

Iar? si asa le sunt dator nu stiu cate pahare de ulei zahar paini si multe altele!

| Andrei_9382 a răspuns:

Romichete spun sa nu o mananci sunt sigur ca s-a stricat deci no manca! sall big grin