Pai la mate-info se invata la toate obiectele in special la mate, info, fizica (acum depinde si de profesor). Cand am am fost eu in liceu se faceau din toate, era cel mai greu profil.
Daca termini mate-info poti sa faci orice facultate doresti (nu neaparat ceva pe real).
Daca nu esti convins la ce facultate vrei sa dai, mergi la mate-info vei putea merge la orice facultate.
Eu termin dreptul (si la liceu am fost la mate-info), si am fosti colegi la medicina, econimie, la univ tehnica (ingineri), psihologie, istorie, litere... in concluzie cam la toate.
Nu stiu exact ce inveti la informatica dar daca urmezi aceasta specializare vei putea opta pentru facultati ca Inginerie Electrica si Stiinta calculatoarelor, Stiinte economice, Constructii uni au mai dat si la medicina sau arheologie dar de preferabil este sa optezi pe ceea ce ai facut in liceu ca iti va veni mai usor
Pai inveti mult mai profund cum se utilizeaza un pc cum fuctioneaza si poti urma facultatea de informatica dar trebuie sa iti placa foarte mult si matematica o sa ai multe ore de mate.
Merci Pe mine ma intereseaza gen programator 3d, grafician. lucruri legate de pc.