Mai vedem
Este clar ca ziua ca nu castiga, nu o spun cu rautate ca si mie imi place Jessie si am fost la concert
Bine nu spun ca 100% castiga dar are talent. daca scoate ceva nou si foarte placut de lume. plus ca are o voce extraordinara
Sper ca da , ce dracu' aveti cu ea nu stiu
M-a suparat.
Nu draga sunt doar fana, 'nd vreau sa stiu ok? ce treaba ai tu cu mine?
Pai,esti cam obsedata, de pui atatea intrebari cu Jessie J
Frate lasa'ma in pnm, pun ce vreau pentru ca vreau sa aflu. E TPU, nu " Pune ce vor altii " sau " nu pune cu cineva de multe ori! ca ai fantezii cu ea " lasa'ma nu iti convine nu te pun eu sa raspunzi
M am convins, esti obsedata
Frate lasa'ma eu nu am peretii scrisi cu " te iubesc jessie " nu am fost la nici'un concert de al ei, nu am tricou cu ea sau alte chestii nu imi scriu mare pe frunte jessie j ok? nu cred ca sunt o obsedata cum crezi tu doar ascult muzica ei si imi place
Nu ai cum sa stii acest lucru... depinde daca va fi nominalizata ceea ce bineinteles este strans legat de activitatea ei ( ce melodii va mai scoate si ce videoclipuri ). Iar daca va canta la ceremonia de decernare a premilor si acest lucru esti incert, depinde de asemenea de ce va face in perioada urmatoare ( ma refer tot la cantece noi si la succesul pe care il va avea ) si ( desi imi place j.j) nu cred ca va canta la grammy daca nu scoate ceva nou.
PcvXd întreabă:
RobbyPh întreabă:
lplostonyou întreabă:
Marinescu9229 întreabă: