Da, ti-l schimba pe garantie, nu pe retur, sunt 2 chestii diferite. Returul se face cu sau fara explicatii, garantia se face obligatoriu si cu detaliu defectului.
Emag va avea dreptate! au trecut cele 30 de zile aia e!
Asta e treceti la pierderi cei 200 de lei si mergeti mai departe.
Multi au pierdut mult mai mult in viata.
In final gestul conteaza, adica cel al sotului!
Acolo solicitarea ta o primește un funcționar. El este pus acolo să respecte un regulamenrt. Dacă el nu respectă acest regulament riscă să fie dar afară. Așa că nu ai șanse.
Parfumurile desigilate NU se schimbă. Indiferent dacă sunt sau nu în termenul de schimbare a mărfurilor cumpărate de la ei.
Teoretic, ai putea avea șanse pe garanție - verifică dacă are vreuna...
Din pacate, nu. Dupa 30 de zile(termenul general de retur) nu mai poti efectua retur la produse cumparate de pe Emag.
Poate cu ANPC-ul, dar nu prea recomand pentru un simplu parfum.
Daca eu cumpar un telefon acum si il desfac peste 3 ani cand nu mai are garantie si constat ca nu merge, ti se pare incorect ca ei sa imi dea cu flit?
Nu e chiar acelasi lucru, aici e vorba de 30 de zile plus 2. Inteleg, dar daca totusi merge?
De ce oare exista legi si reguli? Ca sa facem slalom printre ele cum avem noi chef? "Dar nu i-am bagat-o pe toata, cum sa fie viol?"
Sunt banii mei si in cazul asta vreau sa am dreptate. Cu ce te deranjeaza?
Inafara lipsei totale de logica si bun-simt a abordarii, cu nimic. Da-i in judecata!
Transferati continutul intr-un atomizor reincarcabil pentru parfum si rezolvati problema elegant si fara pierderi