anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o mare neclaritate... In momentul in care deschid mess-ul nu imi apare acea steluta ce indica mail-uri noi (scrie ca nu am nici un mail nou cand de fapt acestea exista). Este acest fapt un indicator al faptului ca cineva intra pe idd-ul meu intre timp?
Mi-am facut o noua adresa, un nou idd si am primit mesaje offline pe aceasta noua adresa ca fiind de la o persoana din noua lista iar in fapt mesajele erau (mi s-a confirmat) de la o persoana din fosta lista (aceasta nefiind in noua lista). In speranta ca am fost suficient de explicita va intreb cum e posibil asa ceva?! Va multumesc!

6 răspunsuri:
| dalea a răspuns:

Daca mail-ul cel nou este intrat in "spam" indicatorul de la messenger nu iti arata nimic.Am patit-o eu cu niste mailuri de confirmare de la conquiztador.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am inteles nimic noua lista vechea lista offline-uri mailuri laughing, hai sa-ti spun eu altfel:pot intra pe id tau, in momentul in care intru eu deja citesc offline-urile si nu mai ai cum sa le vezi si tu decat daca intram de la acelasi calculator si se salveaza arhiva, daca ma uit la mailuri pot f frumos sa le dau mark-as-unread si apar necitite.In rest faza cu noul si vechiul id nu o inteleg. Poti primii mesaje de la o persoana care nu e in lista ta dar trebuie sa-ti stie noul id, nu ai cum sa o ai pe fostul id si ea sa faca o magie sa-ti trimita mesaje pe noul id fara sa trimiti tu mass cu noul id sau ceva de genul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mailurile le primesti la spam pe acelea nu ti le arata dar daca ele se afla la inbox si nu iti arata are o problema incearca sa reinstalezi yahoo sau alta versiune mai veche sau mai noua depinde ce versiune ai. Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uneori imi arata, alteori nu imi arata. Cum intra un mail in,, spam"? Eu nu am setat nimic de genul asta.

| myrazvy a răspuns:

Chiar nu am inteles nimic din ce vrei sa spui.

| missxoxo a răspuns:

Poate ai un spion in calculator sau niste virusi.incearca sa iti bagi altfel de yahoo! messenger sa vezi daca si pe asta e la fel.