M-am uitat la toata intrebarea eu vroiam sa ti spun ca e de preferat windows xp sp2 decat sp3 eu am avut sp3 si mergea mult mai greu decat sp2. tiai instalat toate driverele? si inca ceva daca mai ai putin spatiu in C ca banuiesc ca acolo ai windowsu mai muta in D.reinstaleaza windows xp sp2 si baga toate driverele. oricum cea mai buna solutie cred ca e sa iti iei minim un dual-core care sa lucreze la 2.9 - 3 ghz pe fiecare core ca numai ai ce face cu ala.e slab ti-am zis.
Claudiu 2011 tu nu cred ca te-ai uitat la întrebare. Teai uitat la pc-u meu am scris clar acolo:Eu am mai avut aceasta problema şi am rezolvat-o cu un instal la windows
Mulțumesc, @Feeryman pentru încercare dar nu asta e răspunsu eu as crede mai mult ca ar fi de la HDD, si am sa îmi cumpăr unu pc nou, dar vreau sa meargă și asta.
Am spațiu în C ca am instalat windows-ul acum cateva zile si drivele sunt la zi cu update-u.
Mie imi apare mereu aceeasi problema, dupa cateva zile de la instalare la oricare windows.Si instalam windows-ul în fiecare zi. Daca icerc ceva nou cum ar fi:Vista sau 7 ar fi mai bine?
Eu nu cred
Poti intra in control panel -> add or remove programs si sa stergi cate ceva din ce nu-ti mai trebuie si sa intrii in my coputers -> proprietes -> advanced -> la performance setting -> si debigezi toate cu exceptia ultimei.Ce pot sa zic este sa-ti iei o placa de baza ddr2 si o memorie de 2 gb ram pentru a nu mai avea nevoie sa faci aceste retusuri.