anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema in urma cu 2 ani m`am masturbat cu un obiect cu care cred ca m`am dizvirginat si nu mai sunt virgina dar nu am fost niciodata la ginecolog. am fost intr-o sear q iubitul meu singuri si am stat noi ce`am stat si la un moment dat el m`a atins... acolo jos q mana si eu pe el (precizez ca nu am facut sex) doar ca am impresia ca el si-a atins lichidul acela care `i-a iesit si apoi m`ia atins mie intrarea aceea si acum mi`e frica sa nu fi ramas insarcinata :-ss este posibil asa ceva?

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E posibil, dar foarte putin probabil. Cel mai bine, ca sa fii 100% sigura fa-ti un test de sarcina la vreo 21 de zile de la acea intamplare.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Fugi la medic happyO sa iti sp el mai multehappy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Lasa joaca si mergi la medic, sa nu te trezesti cu altceva...

Janina
| Janina a răspuns:

Nu va mai jucati asa...riscati sa regretati!

| mioara a răspuns:

Du-te tu la doctor sa nu faci vreo infectie, si sa plangi mai tarziu cand vei vrea sa faci copii.

| mioara a răspuns:

Dute tu la doctor sa nu faci vreo infectie,si sa plangi mai tarziu cand vei vrea sa faci copii.

| mioara a răspuns:

Du-te tu la doctor sa nu faci vreo infectie si sa plangi mai tarziu cand vei vrea sa faci copii.

| mioara a răspuns:

Dute tu la doctor sa nu faci vreo infectie si sa plangi mai tarziu cand vei vrea sa faci copii.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Du-te la medic mai binewinking

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Du-te la medic mai bine winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu iti spun daca nu a fost nici o penetrare nu este posibil sa ramai insarcinata dar nu se stie mai bine te poti duce la un ginecolog sa vezi ce se intampla! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i! i!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jjjjjjjjjjjjj! kkkkk! ce se spune in regulament?