| valThina a întrebat:

Am si eu o problema.mama mea este plecata in afara.de curand mi-am schimbat numarul de tel(sunt pe cosmote) si nu pot primi mesaje de la ea.de ce oare? daca ma suna merge...
care ar putea fi problema?

5 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Intra la * Mesaje (Messages)
* Setare Mesaje (Message Settings)
* Numărul centrului de mesaje (Message center number): daca este acest numar atunci lasa-l asa +40766000510, daca nu atunci introdu acest numar.
* OK (YES sau tasta verde)

| SRB a răspuns:

Nu merge din cauza centrului de mesagerie folosind cosmote acum ai un nou centru la care ajung mesajele SMS si apoi la tine pentru cosmote seteaza la +40766000510 ( messaging---setings---text message ----service center si setezi la +40766000510 daca e altul il editezi daca nu ai nimic acolo ii dai add si introduci numarul ala. )

| Puffy_1082 a răspuns:

pentru ca nu aveti roaming sau nu ai. poate acesta este motivul

| valThina explică:

Pentru dya : niciodata nu am folosit roaming`ul si a mers.big grin. aveam acel numar la centrul de mesagerie dar va multumesc pentru sfaturi. si sper ca o sa primesc d acum mesajele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In cazul in care ai luat un telefon caruia i sa facut un master reset sau ai schimbat operatorul (cazul tau) centru de mesaje e gol.Normal ar fi ca aparatul sa-si faca singur autoudate, dar, cateodata nu vrea...asa ca nu ne ramane decat sa facem noi setarile.Setarile precedente si numarul sunt verificate.