| ExtremeBoy12 a întrebat:

Am si eu un perus foarte foarte foarte dragalas.Are ochii mari este verde si se uita la mine asa de frumos.Il am de 2 luni si il cheama Cipi. Dar nu stiu de ce de la un timp a inceput sa stea fara sa faca nimic. Ii schimb totul la 2 zile are tot ce ii trebuie jucarii si altele dar sta intru-na.Nu piuie foarte des si il iubesc foarte foarte foarte foarte foarte mult...Va rog cum il pot face sa fie mai activ?

Răspuns Câştigător
| IoanaZpp a răspuns:

Trebuie sa te joci cu el si sai vorbesti si sai dai drumul din cusca prin camera... daca tu o sa continui si o sa vb cu el si sal lasi la un momentdat o sa incerce sa pronunte un nume al unui membru din familie... daca ai un singur papagal rasfatal

5 răspunsuri:
| yoo23 a răspuns:

Ia-i o fetita.Sa vezi ce sa inveseleste.In 2 luni sigur s-a simtit cam singur.

| EuElyEla99 a răspuns:

Incearca sa ii iei o pereche pentru ca perusi sunt foarte sensibili si ei mereu trebuie sa fie cate doi ca sa fie si mai fericiti si incearca sa ii schibi totul zilnic asa fac si eu cu ai mei si sunt foarte fericiti. dupa cateva zile trimite-mi si mie un mesaj sa ii spui cu se mai simte si ce mai facebig grin

| Alexandra. a răspuns:

Si eu am perusi, 4 la numar.
La 2 zile?! Nu ii pui seminte zilnic? Ca sa nu mai zic ca apa trebuie schimbata de 2 ori pe zi.
Cu siguranta o femela i-ar face bine. Perusii sunt pierduti fara pereche. Unii chiar mor de singuratate. Am foarte mare experienta in ale perusilor. Asculta-mi sfaturile. Deci du-te cat mai repede sa ii iei pereche! big grin

| anka_3640 a răspuns:

Ii trebuie pereche sau pune-i o oglinda in colivie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ii schimb la 2 zile ca am din astea de apa mari (4 din astea) si sunt mari si am mai avut o perusita si perus dar au murit si au luat o mare parte din mine cu ei si din asta am mai cumparat doar unu oricum multumesc! a da :i-am mai dat drumul o data dar era ca nazdravan intra in toti peretii se aseza pe mobila si intra in spatele la mobila si il scoteam cu gre.si i-a dat putin sangele la nas dar l-am ingrijit si si-a revenit. oricum sunt obisnuit cu perusii.ms!