Chiar as fi curioasa si eu sa stiu de unde era.
Ca in Ardeal, romanii ardeleni au astfel de idei. Nu suporta nici oltenii, nici moldovenii, nici dobrogenii, nici basarabenii, ce sa mai zic de maghiari! Iar ce aud ca spun despre sasi (cu deosebire de cei din judetul Sibiu), ma sperie. Nu am putut sa trec prin Cluj si Mures sa nu aud vorbe murdare la adresa celor din Medias.
El s-a băgat în seamăn cu mine, eu m-am mutat vreo 2 metri și el iar s-a băgat în seama în cu mine
Buna ziua Buna ziua
Va cunosc? A nu? Imi pare rau, nu pot vorbi acum.
Nu, nu o sa dau nr de telefon la persoane necunoscute.
Cel mai bine era să te muți de lângă el din momentul în care a început să abereze. Era în mod evident un extremist dement cu care nu trebuie să ai nicio treabă. Bine totuși că nu i-ai dat numărul real de telefon. Iar dacă-l mai vezi, treci pe partea cealaltă a străzii sau nu te urca în autobuz cu el.
Nu mai vorbi cu toți nebunii. Nu trebuia să dai niciun număr de telefon. Nu ești obligată să dai nicio informație personală sau nu străinilor.
Evita străinii mai ales dacă ii vezi dubioși, pur și simplu ignora i, fa te ca nu i auzi, cumva din atitudine sa înțeleagă ca nu ai chef de vorba. Pana la urma nu e mare brânză doar ca e bine sa ai anumite mecanisme când nu vrei sa fii deranjata. Cat despre nr, eu ii ziceam ca nu pot sa îl dau, sau ca nu dau nr de tel pers. străine, cumva e bine cum procedat tu, doar ca e posibil sa fi nimerit un nr de tel al cuiva care posibil sa fie deranjat de acest personaj și din acest motiv nu prea e ok
Rasist. eu as fi plecat de langa el in secunda doi. Puteai sa il refuzi, mult mai bine, fara sa-i dai vreun numar fals
Ai făcut foarte bine. Eu i-aș fi răspuns că, dacă aș fi la putere, aș da o lege ca toți cei cu astfel de idei să fie emasculați, altfel riscă să se înmulțească.
Tipul e rasist, un fel de nazist car3 circulă cu autobuzul. Si fericire el nu-i la putere și niciodată nu va fi!
E un bolnav psihic, cel putin.
Bine ai facut ca nu i-ai dat numarul. Ala nu va fi niciodata in parlament.
E bine.
Dacă îți schimbai locul de lângă el când ai auzit ce debitează… ar fi fost grozav!
Nu bagi in seama astfel de oameni. Te mutai de langa el si terminai totul, eu una asa as fi facut.
Tu si @Tokyo44 Cand autobuzul e plin, nu prea ai unde sa te muti.
Suntserios! Serios? Tu esti asa necivilizat ca nu raspunzi niciodata?
Vorbesc, dar cand se ating teme din astea eu prefer sa nu discut. Depinde si tipul de persoana care te abordeaza, doar nu o sa vorbesti cu oricine!
Doamne ferește. Acea persoană are probleme psihice și poate fi un pericol public. Maghiarii sunt și ei oameni ca și noi sau ca norvegienii. Doar limba vorbită face diferența. Bine ai făcut ca nu ai dat numărul tău personal și adresa de email. Fugi de asemenea indivizi.
Pai depinde de mai multi factori cum ar fie vârsta ai tu și ce vârstă are el
-de ce se baga in vorba cu tine și de ce ți-a cerut Nr de telefon deoarece poate are o intenție rea
In concluzie (parerea mea) ai făcut bine ce ai făcut.
VadTot întreabă: