| Nume6 a întrebat:

Am taiat un ananas, i-am tăiat doar tulpina aia verde si e crud la interior, ce pot face ca să se coacă?

13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Ia altul, copt

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa il tii in casa la caldură cum faci si cu bananele ele se coc daca sunt invelite in ziar si puse pe ceva dulap masă timp de cîteva zile, incearca la fel si cu ananasul.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Prin interior te referi fix la partea de dupa coaja lui, nu? Pentru ca fix in mijloc, la miez... asa trebuie sa fie.
Dar da, prin parti... nu prea ai ce sa faci, de obicei produsele de pe la supermarketuri asa sunt.
Trebuia sa il mai lasi, de cand l-ai cumparat, nu sa il desfaci fix atunci.

| LPCTSTR a răspuns:

Miezul este intotdeauna tare, esti sigur ca stii cum sa-l tai/prepari?

| mentholinks a răspuns:

Trebuia sa-l lasi cateva zile. Deacum cred ca se va strica.

| Nume6 explică (pentru Zuzu1991):

Dar m-a usturat si limba cand am mancat oare de ce?

| Zuzu1991 a răspuns (pentru Nume6):

Asta nu stiu, partea lemnoasa intr-un ananas poate sa fie si pe margini, insa eu imi iau in general la conserva, gata taiat binewinking

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Nume6):

Deoarece nu este copt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca să fii sigur că e copt tragi de frunzele acelea de deasupra.
De obicei se smulg ușor atunci când e copt.

| Mopmop a răspuns:

Nimic cred acum. Doar se va strica. Incearca sa il mananci asa sau fa un chek sau o prajitura.
Pofta buna!