anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am trecut prin multe, dar asta le intrece pe toate, mama a avut alt sot cu care a facut-o pe sora mea, acel barbat o batea, era sa o omoare, in momentul acesta mama mea si cu barbatul care s-a casatorit dupa acel barbat care se o batea se cearta, vorbesc de un posibil divort, sunt racita coapta, nu sunt in stare sa fac ceva, ei acum se duc la tara vreo 3 ore si mi-e frica sa nu se certe in masina si la tara, lasand la o parte aceasta cearta, ce pot face ca ei sa nu se desparta?

3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Ce naiba relatie e asta certandu-se intruna, sa inteleg ca mama ta a avut 2-3 barbati pana acum? Tie iti covine situatia asta? Incerca sa vezi care este motivu de se certa mereu,toate au o rezolvare! Ei ar trebui sa dea dovada de putina maturitate si sa ia o decizie.Ori traiesc in liniste si armonie, ori se despart, e mai bine pentru toti! De ce vrei tu asa mult sa nu se desparta? Pana la urma nu e tatal tau si nu vad ce rost are o asemnea relatie daca ei se cearta mereu...Cum spuneam linistea e cea mai scumpa si cel mai de pret lucru!

| marinaandra00 a răspuns:

Incearca sa vb cu ei
si spune-le ca iti este si tie greu

| CatiusAA a răspuns:

In pragul sarbatorilor se poate intimpla o minune...Roagate cu sufletul deschis la Domnul.