Îți poți retrage coletul numai dacă se afla încă la oficiul Postal, adică nu a fost expediat. Dacă ai depus coletul vineri dimineața înainte de 12 e posibil sa îl mai găsești acolo.
L-am pus vineri in jurul orei 18:00. Avand in vedere ca oficiul se inchidea la 19:00, nu cred ca a fost expediat inca. Deci, oare daca ma mai duc luni dimineata, pe la 8 cand se deschide, il mai gasesc acolo?
Scuze, voiam sa zic ca daca l-ai pus inainte de 12 nu il mai gasesti acolo
Vezi programul de la posta. Stiu ca majoritatea oficiilor au program doar de luni pana vineri. Daca stai intr-un oras mare e posibil sa fie si cu program sambata, deci si sambata se pot livra colete. Daca in weekend e inchis, atunci sigur poti sa il iei inapoi luni dimineata. Dar la prima ora, inainte sa vina masina.
A, e ok atunci, nu are program in weekend. Mersi mult.
Sper doar sa nu ma duc acolo si sa mi se zica ca nu este posibil sa il iau inapoi sau ceva.
Daca sambata nu se lucreaza, luni la 8 e acolo, prima cursa e undeva pe la 8:30-10. Daca totusi a plecat ii rogi sa sune la oficiul de destinatie sa nu mai trimita avizul si sa returneze imediat coletul. Taxele de retur le suporti tu, le platesti cand il ridici.
Luni la prima ora la oficiul postal le semnalezi problema si le zici ce doresti sau poti face drumul coletului pana unde e destinatia si sa astepti livrarea si il iei tu