| Dozer a întrebat:

Am trimis un colet cu ramburs prin Posta Romana pe data de 16 decembrie. Datorita zapezii si faptului ca drumurile in judetul in care ma aflu (Galati) au fost inchise in aceas saptamana, nu stiu exact cand a plecat coletul. Oricum persoana caruia ii era destinat a plecat intre timp din tara si se va intoarce pe 12 ianuare. Probabil pana atunci vor trece cele 10 zile lucratoare cat sta coletul la posta.Este posibil sa vorbesc cu cineva de la acel oficiu postal sa le spun sa mai tina coletul cateva zile in plus? A mai intalnit cineva astfel de cazuri? Multumesc.

2 răspunsuri:
| ExpertHost a răspuns:

Teoretic daca ai discuta cu cei de la oficiul postal unde ai depus coletul, sa le transmita celor de la destinatie sa nu il inapoieze, ar putea sa rezolve situatia. E posibil sa iti ceara o taxa de depozitare in functie de durata de asteptare. Mai bine da o fuga si stai de vorba cu dirigintele oficiului respectiv. Stie mai multe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da poti vorbi sa iti tina coletul dar iti ia taxa de depozitare. mie mi s-a spus ca taxa e 6 lei pe zi sad