E o problema. Daca nu ai nimic scris cum ca cel de la punctul de lucru Germanos ti-a spus ca poti sa micsorezi abonamentul la 30 de lei ( adica sa specifice in cotract posibilitatea ca dupa 8 luni se poate micsora abonamentul) esti bun de plata. Daca nu ai platit si nu poti dovedi nimic in legatura cu ce a spus cel de acolo ti se va face fie executare silita fie te vor baga in biroul de credite ca rau platnic si acum mai nou toti te vor verifica, adica in caz ca vrei sa iei un credit nu vei putea din aceasta cauza. Oricum ideea e ca era bine daca aveai ceva scris ca sa dovedesti.Nu o sa poti face abonament nici la alta firma de telefonie si e cam nasol.Bafta.
Abonament oricum nu mai am nevoie, eu vreau sa le dau banii in rate egale gen 50 ron pe luna ca mai mult nu imi permit, ei o tin pe a lor ca nu si nu si nu...problema e alta cei de la recuperari cand le-am cerut contractul de cesiune in copie mi-au zis ca ei nu sunt obligati sa imi dea mie contractul si mi-au inchis telefonul in nas. in judecata ma pot da pentru 500 ron? nu costa mai mult judecata decat ce am eu sa le dau? este normal ca ei dupa 2 luni sa imi suspende serviciile, eu sa nu le mai pot folosii si sa imi vina abonament intreg in continuare? nu era normal ca din momentul in care m-i la suspendat sa curga doar penalitatile atat timp cat eu nu folosesc serviciile lor ca nu am cum? si taxa de reziliere mai au voie sa o perceapa? am vorbit cu un mediator si a spus ca e o taxa abuziva
Citeste ce scrie in contract, in general niciun operator de telefonie nu permite micsorarea abonamentelor in perioada contractuala.
aia de la recuperari te vor bate la cap pana te dau in judecata ca mai apoi sa iti faca o executare silita. Imi e greu tare sa cred ca scapi de treaba asta cu tot cu tona de reclamatii, nu de alta dar nu ai nicio davata a ceea ce ti sa promis verbal de un angajat prost.
Da, nu am nimic scris, am doar un martor care in aceeasi zi cu mine si-a facut acelasi abonament la 2h dupa mine
Hieicosmin întreabă:
Marie308 întreabă: