Poate sa fie o boala a gingiei, sau sa aiba anumite bacterii pe limba ce pot fi indepartate cu o anumita solutie. Nu stiu care sa iti zic, dar ar putea da o fuga la stomatalog sau sa intrebe la o farmacie.
Sa mearga la dentist, poate are vreun dinte cariat, sau sa faca un consult medical.
Am patit si eu, trebuie sa mearga la un dentist pentru ca mirosurile provin si de la maselele stricate(cele care au carii)
Este o problema medical a de la stomac sa consulte un medic generalist nu este singurul se trateaza
Ok..raspunsul meu va fi putin neconventional....cat timp sta amicul tau pe acasa, spune-i sa mestece/manance coji de portocala. ajuta foarte mult la respiratia urat mirositoare sau poate manca mere, sau doar sa manance foarte multe dropsuri, Fundita pentru oricine crezi ca te-a ajutat
Salut Alex!
Nu conteaza cat de mult te speli pe dinti sau ce pasta de dinti folosesti! Amicul tau are probleme din cauza pietrei ce s-a depus sub gingie, il poti sfatui sa mearga la cel mai apropiat dentist si sa faca un detartraj nu e mai mult de 200 Lei!
Buna:)
http://www.ziare.com/articole/miros+urat+gura
dar cel mai bine e sa consulte un medic, poate fi ceva la stomac.
O zi frumoasa sa ai:)
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: