| Andreea2335 a întrebat:

Am un aparat lil solid 2.0 și pe cărticica cu care vine scrie că durează 5 minute până să se termine fiitul, la mine durează între 2 minute și 2 minute jumătate. Îmi poate spune cineva de ce? Dacă are un defect sau e normal.

Răspuns Câştigător
| Bl4ckPo1nT a răspuns:

Scuza-ma, am uitat sa mentionez. Poate de fapt tu esti cea care face dispozitivul sa si invheie seaiunea atat de rapid, poate pur si simplu fumezi rapid acel fiit si se duce sesiunea?

1 răspuns:
| Bl4ckPo1nT a răspuns:

Durata seaiunii unui heets/fiit, chiar si Terea difera in functie de cum utillizezi dispozitivul. Dupa cum probabil stii dispozitivul functioneaza in felul urmator:5 minute de functionare sau 12, respectiv 14(ultimele 2-3 utilizari). Poate de aceea pe tine te tine o sesiune in jur de 2-3 minute.
In cazul in care nu este asta, adica modul in care tragi din filtru, iti sugerez sa vizitezi un magazin din mall sau insulita IQOS si sa le prezinti problema. In cazul in care inca ai garantie pe dispozitiv vei primi altul nou daca nu ma insel si ti se va reinoi garantia pe inca un an din acel moment.

| Bl4ckPo1nT a răspuns (pentru Bl4ckPo1nT):

Scuza-ma, am uitat sa mentionez. Poate de fapt tu esti cea care face dispozitivul sa si invheie seaiunea atat de rapid, poate pur si simplu fumezi rapid acel fiit si se duce sesiunea?