Mai,daca nu este vaccinat, da, moare dar el a zis ca e vaccinat cainele asa ca nu are de ce sa moara nu mai speriati baiatul.boala aia la mate cum o numiti voi e jigaraie, si apare la toti cateii
Eu cred ca e de la vaccin,pentru ca dupa vaccin cainii sunt mai moi un pic,nu mananca si stau cuminti. daca continua asa mai mult de o zi, doua, mergi din nou la doctor.nu iti face griji, si al meu mai face asa
Nu stiu daca e aceeasi problema care a avut-o catelul meu. dar si eu am avut un catelus si acum cateva luni la fel am patit si eu, si m-am dus la doctor, i-a facut mai multe injectii si i-a dat niste pastile de viermi. A fost bine cateva zile si cand am inceput sa ii dau pastilele de viermi iar ii era rau, ii era mai rau ca inainte. si l-am tot dus pe la medic i-a mai facut injectii dar nimic. apoi l-am dus la o clinica si i-a facut o radiografie. dar nu a mai avut ce sa ii faca daca il duceam mai devreme il opera. Pentru ca nu am avut ce sa ii mai fac si mi-a fost foarte mila de el cum se chinuia am fost de acord sa ii faca o injectie, care sa ii grabeasca moarte. Sper ca tu sa nu fii pus in aceeasi situatie, pentru ca eu una am suferit mult dupa acel catel. Totusi, mergi si tu cu el pe la mai multi medici, mergi pe la o clinica... Sper sa se fac bine catelul tau
S-ar putea sa moaa, am avut si eu o catea care am gasit-o calcat de masina, dar isi revenea, a calcato din nou masina, si nu mai putea sa mearga, se tara, si asta ia afectat coloana, dupa aia am tinuto in gradina si nu stiu ce a mancat si sa urzicat la ochi si gura si a murit, dar tati mi-a zis ca s-ar putea sa fi murit si de la stomac ca ea avea si alte provleme, deci cred ca si al tau o a moara, si cateaua mea a avut probleme la mate si stomac, imi pate rau de tine, depinde si de cati ani are petru ca daca e batran, si asta poate fi o problema, mai am un caine batran de vreo 13 ani si are probleme cu matele si rinichi, cateodata mai chitaie si olange si are cam aceeasi problema ca si catelul tau deci sigur va muri, chiar imi pare rau.
Am avut si eu o catea blah blah blah si avea a ceeasi problema la stomac si la mate si a muit nunumai din cauza asta dar nu iti mai spun. Depindev si daca e batran, si eu am un catel de 13v ani si are aceleasi porbleme dar nu are nimic, il dor decat matele si rinichii cateodata, inrest e sanatos, dar va muri incurand, catelul tau va muri si de foame si de sete daca nu mananca e bolnav u are ce sa ii mai faca, va muri, plz funda nu am niciuna