Nu are cum sa fie NVIDIA daca era aia nu iti mergea de la bun inceput. Dar faza cu unitatea aprinsa si pe monitor nu apare nimic am patit-o si eu. L-am dus la facut (garantie) si cand l-am luat mi s-a spus ca a fost schimbat hardul. Deci daca ai garantie e cel mai bine sa il duci caci un hard costa foarte mult. Dar asta a fost la mine. Dar asa am patit si eu „unitatea sta aprinsa dar nu apare nimic pe monitor" si la mine a fost hardul cum am spus. Cel mai bine este sa il duci la facut!
Si mie mi s-a intamplat asta, dar un pic mai diferit: Ti s-a ars placa video, o piesa impotranta prin care monitorul primeste imaginea. Daca nu s-a intamplat asta inseamna ca ti s-a ars ceva la firele de la monitor.
Sper c-am ajutat!
Bye!
Cel mai probabil e placa video dar poate fii posibilitatea si ca becul de la monitor sa fie ars.
Da, cad ca am facut multr greseli in scris...ma grabisem deci am pus hardul la altcineva si i'a aparut ca e virusat...maine ma duc sa iau alt hard, dar bineinteles ma duc cu unitatea, sa fiu sigur ca ala e mutumesc pentru raspunsuri!