NU mai ai ce sa ii faci trebui sa REINSTALEZI windowsul http://costiradu.blogspot.com - si data viitoare noteaza parola in telefon... in cazul in care ALEX este copilul care vrea sa afle parola mamei CAM naspa pentru tine ALEX nu ai sanse imi pare rau
Iti prezint 2 metode :
a. Intra la Start, apoi clik Run, dupa care ve-i scrie urmatorul cod, exact asa cum e postat aici :
Code: control userpasswords2
Va aparea o fereastra in care se vor afisa toti userii existenti. Selecteaza pe cel care il doresti, dupa care ve-i da pe Reset Password, mai jos. Ti se va spune sa introduci o noua parola, fara a fi nevoiti sa o stii pe cea existenta Wink.
b. O alta metoda este urmatoarea : La fel intra la Start, apoi pe Run, unde ve-i scrie cmd. Va aparea Command Prompt, unde ve-i scrie urmatoarea linie :
Code: net user(s)
Vor aparea userii existenti ( administrator, guest... ), iar pentru a alege carui user sa modifici parola, scrie linia urmatoare, exact asa ( eu am ales administrator ) :
Code: net user administrator *
Va aparea sa scrii noua parola, la fel, fara a fi nevoit sa o stii pe cea existenta. BY! by! si alta data fara joaca cu parole uitate - se ajunge la un sistem blocat!
Control panel\conturi utilizator\creati un disc de reintializare a parolei, daca ai floppy disk e ok daca nu...mai e o metoda...formatezi
Saracu copil nu trebuie sal dezinstalezi, instaleaza peste windows cel nou iar pe cel vechi il poti sterge
Daca bagi CD-ul/DVD-ul de Windows in unitatea optica, dai reset, nu iti booteaza de pe CD/DVD? Nu intra in SETUP (sau INSTALL, sau cum naiba ii zice), probabil ar trebui sa formatati C:-ul, daca nu aveti date importante pe el, va recomand sa va duceti computerul la un service sau magazin de calculatoare, vor stii baietii de acolo cum sa rezolve problema cel mai bine, fara sa va pierdeti datele, succes!