Salut!
Depinde, este posibil sa-ti spuna ca vei avea nevoie de aparat dentar pentru al pune la loc ( desigur, daca nu este alt dinte pe locul sau si daca are loc)
Sper ca am fost de folos
Alta solutie nu prea vad sa existe, adica daca nu era iesit poate mergea tratat, dar daca arata urat si te deranjeaza cred ca trebuie scos, sa nu-ti fie frica, iti face anestezie si n-o sa simti mai nimic si nici inestezia nu doare.succes
Ammmmmmm. Dintele normal iese din gingie . Nu iese din creier de exemplu . Pai cu aparat dental se poate corecta, daca e mai lung, poate sa ti'l imbrace . Eu am avut, un dinte rasucit, si mi l-a imbracat. Sunt multumita de rezultat. Succes.
Asa a avut fratele meu in partea de sus!
Du-te la dentist si ti-l scoate nu sta asa, un dinte ca ala poate declansa o infecte pentru ca, doi dinti sunt in aceeasi legatura!
Ti-l scoate, ca sa nu te doara ii zici sa-ti faca o injectie sau te da cu un spray!
Nu. o să ţi-l ridice mai sus şi pe cel din partea cealaltă. ca să ai o dantură simetrică
Dap trebuie sa ti. l scoata si eventual iti va pune aparat dentar daca doresti sa ti. i indrepte! ^^ pentru extractie iti va lua aproximativ 50 de lei![ atat mi. a luat mie ]Good luck!
Pai.si eu am avut aceeasi problema. daca acel dinte de vampir este deasupra unui alt dinte(cum a fost la mine) atunci ti-l va scoate pe cel de dedesubt, apoi vei purta un aparat care il va aseza pe cel ramas in locul celui scos.(cel putin asa am facut eu, si s-a aranjat foarte bine)acum depinde, daca abia a inceput sa creasca s-ar putea sa ti-l scoata pe acela, eu m-am dus prea tarziu la dentist si a fost mai complicat.asa ca mai bine du-te cat mai curand, altfel risti sa iti strici rau de tot dantura.
Depinde, poate să-l scoată. sau să iţi puna un aparat dentar. sfatul meu este sa mergi la dentist.nu iţti face griji.totul va fi bine.dentistul nu va face nimic din ce nu vrei tu:*
AlexMaftei2001 întreabă: