mumoasa
| mumoasa a întrebat:

Am un jurnal de ceva vreme, dar defiecare data il gaseste mama. unde sa il pun sa nu il mai gaseasca?sad

Răspuns Câştigător
| DenissaDeea a răspuns:

Pai spune-i! Nu e frumos sa iti umble prin lucrurile tale fara acordul tau! Eu il tineam intr-un cufar micut special incuiat cu o cheita facut de tata si alte maruntisuri personalebig grinar nu imi controlau prin lucruri. aveau incredere in mine cred...

16 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Fa jurnalul in forma electronica si... pune-i parola!
Vreau s-o vad pe mama-ta, cum va decripta un pachet cu 2-3 parole si moduri de incriptare! devil

mumoasa
| mumoasa explică:

Multumesc mult pentru sfaturile voastre.ma bucur ca mi-ati raspuns

tundenana
| tundenana a răspuns:

Stii ce as face acum in locul tau? stiu cum e pentru ca si eu am avut in adolescenta un jurnal si mama mereu cauta dupa el... atunci nu aveam posibilitatea asta... dara daca ai un calculator... atunci mergi si deschide-ti un cont pe orice site pentru bloguri de ex blogspot... si fa-l privat 100% ca se poate si scrie acolo... pur si simplu ca si cum ai scrie in jurnalul tau cu mana... parola sigur nu o va sparge si nu va mai putea citi jurnalul tau... insa ar mai fi o varianta... am vazut la niste prieteni ceva program - jurnal... un editor de text unde poti scrie si arata ca un jurnal, arata foarte frumos si era util pentru ca iti trebuia parola la ea. De ascuns e mai greu ca eu stiu dupa pielea mea... daca se punea sa o caute oricum o gasea...

| RamonaMn a răspuns:

Poti sa'l faci pe un site special de jurnale sau in compul tau (sper sa nu umble si akl mama ta) sau mai bine poti sa'l pastrezi in sufletelul tau. happy

| Dorinel a răspuns:

Daca imi dai un pupic iti zic xD

| NomberOne a răspuns:

Poi zii in fata asa:de ce imi citesti jurnalul? sunt sentimentele mele! te rog sa nu mai faci asta. ii spui cu ton mai jos

| simona24 a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......imeni.html
ai aici raspunsuri la aceeasi intrebare

| tump a răspuns:

Pai spune-i direct in fata:
- Lasa-mi lucrurule in pace sunt ale mele si mi sunt personale!
Nu?; asa trebuie procedat!

| mhsduyxcjs a răspuns:

Pai pune-l intr-un loc mai retras in care stii ca ea nu are ce cauta pe acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa il ascuzi, doar sa ii spui ferm ca este jurnalul tau intim si nu se cuvine sa ti-l citeasca fara voia ta, chiar daca este mama. jurnalul baiatului meu era pe birou si credeti-ma nu am indraznit sa il deschid. mi l-a dat el cand s-a casatorit si am fost mandra ca are incredere in mine sa citesc ce a scris incepand de la 14 ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tine-ti camera incuiata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa parerea mea, discuta cu mama ta sa nul mai caute iar daca il vede sa il lase acolo...pentru ca vrei si u intimitade si sa te creada si pe u...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce draguta esti Mumoasao happy

| SexyChick a răspuns:

Si eu pateam asa straight face
dar mi-am luat cu cheita si nu a mai putut citilove struck

| danutzyscorpyon a răspuns:

Inceark sa-i pui un lacatel micut ....sau...te descurci uh
pup

| antonela a răspuns:

Sincer, si eu am unul cu cheita in care imi notez in toate zilele de 2 ani,. eu mi-l tin ascuns in ghiozdan iar uneri seara mai dorm cu el sub perna, iar parintii mei nu stiu nici avum de existenta lui, il tin in aceste locuri, deoarece pe mine niciodata nu ma controleaza numeni in ghiozdan...