| Diarobertaaaa a întrebat:

Am un Labrador si a stat o luna in casa iar acum o sal ducem in garaj. Oare cainele are aceste semtimente ca de ex sa ii fie frica?
Dau vot si funda

Răspuns Câştigător
| calexiandra a răspuns:

O să se obişnuiască. Nu cred că o să-i fie frică. Şi eu am mutat căţelul in altă cameră si s-a obişnuit. Deci nu cred ca iî va fi frică. Vorbeşte cu el si spune-i că totul va fi bine si nu se va intampla nimic. Fundiţă happy Şi succes kiss

12 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Bineinteles ca are sentimente straight face e posibil sa ii fie frica, dar se va obisnui.

| SummerR a răspuns:

Bineinteles ca are sentimente. Animalele au simturi mai ascutite decat oamenii si simt pericolul. Daca l-ai tinut in casa fii sigur ca nu o sa se simta bine in garaj ...singur.

| KaterinaPetrova a răspuns:

Toti cainii au sentimente tampito. eu as vrea un labrador sa il iubesc si sa il tin in casa si tu iti bati joc de saracul caine sa il tii in lant.idioatostraight face

ala e caine de rasa nu spurcatura ca tine

| Diarobertaaaa explică (pentru KaterinaPetrova):

Auzi tu fata, in primul rand tu nu cred ca sti cat creste un labrador si in timp ce creste cat par lasa eu am aduso in casa de Craciun si mi-a lasat doar par si daca vrei sa te informezi mergi la un vederinar sa vezi ca labradorul nu e un caine de tinut in casa deoarece iii place afara.In al doilea rand nu sta in lanturi eu am si o casa si sta in curte libera si doar seara o bag in caraj. Si in al treilea rand tu nu sti cat o iubesc si cat ma iubeste ia pe mine naai vazut tu proasto cum ma apara si te fata cu ea nu lasa pe nime sa se aproapia de mine asa ca mai daca-ti gura ca vorbeste numa proste.Si sa stii ca te reportez pentru injuri

| miradoniz a răspuns:

Da,câinele are sentimente.Te iubește dacă îl hrănești sau te joci cu el iar dacă îl lovești, învață sa se ferească de tine

| AnaMaryadragutaa a răspuns:

Da Diaroberta ai dreptate in privinta lui Katerina.Injura prea mult.Si da cainele are sentimente, dar nu neaparat de friga.Caci nu cred ca in garaj la tine e asa rau dui patul lui daca are sau daca nu niste patruri si va fi fericita.Cum o cheama?

| Diarobertaaaa explică (pentru AnaMaryadragutaa):

O cheama SOPHI dai ii spun Sofi.Tu ai caine? cum ii cheama?

| AnaMaryadragutaa a răspuns (pentru Diarobertaaaa):

Eu nu am inca catel dar luna asta o sa imi iau bichon maltez fetita se va numi lexy

| Diarobertaaaa explică (pentru AnaMaryadragutaa):

Felicitari!happybig grin

| Kiddadx a răspuns:

Da. am caine si stiu cum e.:d

| KeepitSimple a răspuns:

Da, orice animal are sentimente, de exemplu eu am un ciobanesc carpatin si pentru ca e foarte mare, cand avem musafiri il bagam in garaj sa nu ii muste. Odata ajuns acolo schelalaie ( sti tu cum fac cateii ) si incepe sa latre si dupa ce il scoate pentru 10 -15 minute nu ne lasa sa il mangaiem si cand ne apropiem de el pleaca, dar nu avem ce face. Totusi trebuie sa accepti si tu ca daca trebuie sa stea in garaj, asta nu inseamna ca nu-l iubesti. E ca si cu un copil mic rasfatat care iti cere o jucarie dar nu ai bani sa i-o cumperi, daca nu poti nu inseamna ca nu-l iubesti. Bafta!

| xbeibex a răspuns:

Pei cam asa ceva happy. Simte frica a stat cu tine in casa, la-i iubit intr-una tongue.A simtit afectiunea, dragostea ta si acum depinde daca il iubesti cu adevarat vei avea aceleasi sentimente pentru el/ea si in continuare chiar daca nu va mai sta in casa. Momentan e mic/a si nu e chiar asa de rau. Oricum cred ca primele 2-3 zile tot va scheona pentru ca e singur/a big grin. Dar se va obisnui important este ca tu sa-i oferi dragostea si afectiunea de care are nevoie. Si atunci catelul big grin va uita ca sta intr-un garaj :*

fundita :*?batting eyelashes