Problema ta este de la dvd-ul cu win 7 si nu de la faptul ca laptopul tau nu suporta acest sistem de operare.
Incearca cu un alt dvd cu win 7 sa vezi daca merge.
Nu uita sa verifici daca este compatibil cu 64 de biti laptopul tau.
PE site-ul oficial drivere doar pentru windows 7 64 biti si windows 10 64 biti exista, asa ca doar aceste windows-uri poti sa le folosesti.
Incearca sa faci un stick bootabil cu programul rufus, si pune windows-ul pe el.
Asa am si facut problema este ca atunci cand trebuie sa alegi partitia in care vrei sa instalezi windowsul imi apare eroarea "a required cd/dvd device driver is missing" si nu ma mai lasa sa fac nimic.
Asta pentru ca inainte de asa ceva trebuie formatat hdd, partitiile din gpt to mbr sau invers, gasesti pe internet tutoriale.
Prin required cd/dvd poate sa nu iti citeasca acel usb, in acel port, incearca in toate porturile, ti-am zis clar, ca nu are nici un driver.
Daca vrei Windows 7 trebuie sa-l instalezi de pe DVD, si sa ai un CD/DVD cu driverele SATA (ca sa iti vada hardul). Daca vrei Windows 7 de pe USB, trebuie sa faci un CD/DVD cu drivere SATA si USB - altfel n-o sa-ti vada stickul cu 7 si nu poate continua instalarea.
Alta solutie ar fi sa gasesti un Windows 7 cu driveri SATA si USB "slipstream".
Antonia23K întreabă: