| darkhell217 a întrebat:

Am un Laptop VAIO VGN-A417S, si mi s-a stricat Display-ul la el, faza e ca, nu e ars displayul, doar ledurile care il lumineaza, l-am desfacut si am batut cu ceva lumina din el si se vedea, deci is leduriile acelea, intrebarea e, de unde as putea achizitiona asa ceva, de schimbat le schimb eu, nu e mare lucru, aveti vreo idee? sau macar cat ar costa?
Ms!

4 răspunsuri:
| Broadband a răspuns:

Pai ce ai cautat ma sa-l desfaci? daca e in garantie( da nu mai e sigur, ca ai umblat in el) fugeai repede si ti-l schimbau aia.
nu stiu cat costa, dar de obicei piesele la laptopuri sunt mai scumpe

| darkhell217 explică:

Numai era in garantie,il aveam de la un prieten,imi era dator,si am vrut sa comand de pe net piesele,acele leduri,si sa le pun eu,nu e mare chestie,dar intrebarea e,unde as putea gasi asa ceva, sunt doar niste leduri foarte mici atat, ce ofera luminuzidatea displayu-lui

| NightCrowler a răspuns:

Frate daca l-ai desfacut nu mai ai garantie la el. Un display de Sony ca al tau am vazut ca ajunge la 490 de Ron. Daca iti mai ia si pe montat te ajunge la peste 500 de ron sigur. Bafta

| Infernia a răspuns:

Daca mai ai probleme cu laptopul, da-mi un mesaj in privat, daca esti si din Bucuresti.