| w1NneRRR a întrebat:

Am un motan de aproximativ 4kg(nu a vrut sa stea pe cantar), si cam mananca mult.Adica cand vrea afara zici ca face pe el, dar el direct la mancarelaughing. Nu putem sa il aruncam asa pe strada ca e prea frumos(portocaliu inchis cu alb). Ce pot face sa nu mai manance atat?(Daca nu ii dam de mancare incepe sa miaune pana ii dam de mancare)E normal sa fie asa gras?

Răspuns Câştigător
| Smiley4 a răspuns:

Poi depinde cat de mult ii dai de mancare si ce ii dai de mancare.Si eu am 2 motani grasi pe care ii hranesc cu boabe de pisici(nu stiu cum se numesc) si parizel(am un parizel din care numa pisici mananca).Si ai mei sunt mafomisti si cand vad mancare fug asa repede spre ea ca ma si sperie.In locul tau as suna veterinarul, poate exista ceva medicamente sau cauta pe internet ceva regimuri speciale, nu stiu. Sper ca te-am ajutat! fundita? Numa daca vrei sa imi dai! big grin

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are nimic, odata a aparut la stiri cea mai grasa pisica din lume si avea destule kg dar sunt sigur ca a ta nu o intrece deci nu e problema.

| deeadeea111 a răspuns:

Nu e normal sa manance atat dar poti sa-i d-ai mai putina mancare si eu am avut un motan foarte frumos care manca mult si pot sa spun ca era gras dar dupa un timp a slabit