| darkhell217 a întrebat:

Am un Nokia xpresmusic 5220 si cand bag cardu cere parola dc oare? eu am mai avut cardu in alt tel, dar nu cerea asa ceva, si am bagat si alt cart si zicea, cardul nu e formatat, in formatati acum? am dat dat.si tot nimic, sa fie stricat slotul de card?

Răspuns Câştigător
| fly4love a răspuns:

Nuuuuu! asta am patit si eu! cardul respectiv daca il bagi in telefonul in care o mai fost no sa iti ceara pin. cea ce ar trebui sa faci ar fi bine sa bagi din nou cardul in acel telfon si intra din telefon la setup memory card si dezactiveaza protected card(nu mai stiu cum scria dar ceva de genu asta) gandeste-te bine ce coduri ai bagat in telefonul respectiv! asta ti s-a intamplat fara sa vrei ca si eu am patit-o. il mai am si acum Nokia dar i-am spart ecranul si nul mai folosesc. doar alarma cu care ma trezesc dimineata la lucru! alte info : miniclik pe ymess

2 răspunsuri:
| darkhell217 explică:

Am reusit fly4love am bagat pana la urma cardul intr un N 97 si mi la formatat si acum merge cardul perfect! mersi mult

| cristianltoma a răspuns:

Incearca sa conectezi telefonul in modul stocare date, intri la My computer, selectezi cardul de memorie, click dreapta, si dai format. Daca nici asa nu merge, inseamna ca slotul de card este defect, sau cardul in sine.