| SirRaul a întrebat:

Am un site pe ucoz.com. Si nu stiu cum sa fac, ca cineva sa il poata gasi pe google. Ma poate ajuta cineva?! Am inteles ca e vorba de Tag-uri. Dar sunt cam in ceata la domeniul asta. Multumesc

6 răspunsuri:
| Leandro a răspuns:

Pe ucoz dureaza aproximativ 30 de zile pana este indexat, de la data la care este creat. Trebuie sa astepti putin sau sa-ti achizitionezi un cont premium sa ti-l indexeze mai repede!

Răspuns utilizator avertizat
| Izy a răspuns:

Ca siteul tau sa fie gasit de google, trebuie mai intai sa fie indexat de google. Si cum poti face asta, poti sa rogi un prieten o cunostinta care are si el site (ar fi de preferat unul cu multi vizitatori), sa scrie un post despre siteul tau. Sau ai putea sa lasi aici linkul de la siteul tau si lumea sa-l acceseze. Asta dureaza cam 2-3 zile.

Dupa ce apare pe google, probabil va fi pe pagina 9-10. Ei bine si de aici incepe greul, cu cat siteul tau are mai multi vizitatori cu atat, va fi cat mai sus in top.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrea cineva sa facem link exchane contact : greatestucozorg95@yahoo.com site www.highqualityzone.tk

| SirRaul explică:

Va multumeschappy Vad ca chiar merge treaba cu site-ul asta big grin nu ma asteptam sa primesc raspunsuri asa de repede happy