| j1NNNx a întrebat:

Am un stick si cand il introduc in orice calculator/laptop imi zice "device not sincronised" (sau ceva de genu') pot sa il mai repar? daca s-a stricat il pot duce la un recuperator de date?

7 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Mă tem că ăla e mesajul standard când pui un dispozitiv de stocare nou pe un calculator unde rulează GOOGLE backup și sincronizare (fostul GOOGLE drive).
Stick-ul tău nu are nici pe naiba.

| j1NNNx explică (pentru mihai69):

Ce ar trebui sa fac? nu prea ma pricep asa 'deep'

| mihai69 a răspuns (pentru j1NNNx):

Dacă nu vede nimic pe acel stick după ce scapi de caseta despre care spui în întrebare de pe ecran, atunci poți încerca o recuperare de date cu un program care se cheamă Recuva, de la Piriform Software (free).
Din nefericire, memory stick-urile au viață nu prea lungă.

| bystefu a răspuns:

Si un virus poate sa cauzeze asta, i-a stricat partitiile si tot ce era necesar. Nu mai are drivere-ele. Poti incerca cu linux, sa-l formatezi cu gpart, dar e un proces oarecum complex.Bafta!

| DennisW a răspuns:

De regula, cand se intampla asta poti sa-ti iei adio de la el. Posibil sa poata fi recuperate datele profesional, dar costul este enorm si nu merita pentru fotografii sau filmulete personale.
Doar daca ai date foarte importante poti alege daca merita. Si asa, sansele sunt 50/50 de recuperare.

| UsernameFemale a răspuns:

Buna!

As fi putit spune ca este de la slotul din pc...dar ai precizat ca ai incercat la mai multe pcuri/laptopuri.

In acest caz ori tii s-a strambat capatul stickului si nu face contact...ori s-a stricat pe interior. Du-te intr-un loc in care iti poti scoate datele de pe el. Succes!

| j1NNNx explică (pentru UsernameFemale):

Am incercat mai multe calculatoare si este la fel, si am incercat si alte stick-uri in calculatorul meu si merg. deci poate sa fie de la el. inainte cu cateva zile mergea si nu avea nimic, nu i-am facut nimic