| Shoker a întrebat:

Am un telefon (Nokia2700 clasic) si am o cartela frog cu extraoptiune cu internet 250 Mb si nelimitat pe Web&Walk si nu stiu cum sa folosesc emailu( ma refer de emailul acela din folderul cu mesaje) am configurat emailul si am incercat sa trimit um mail cuiva si cand sa il trimite imi spune:'Imposibil de conectat.Reincercati mai tarziu" Si credeti-ma ca am reincercat de m-am saturatsad. Si inzadar! Iar youtubul nu imi functioneaza de asemenea.imi spune ca sa ma abonez la un pachet de date. dar deja am oferta activata.cum vine asta? ce sa ii fac? Am citit indrumarile voastre la o alta intrebare asemanatoare, am incercat variantele(m.youtube.com,aplicatia accea cu youtube.etc.) Va rog, ajutor! Ms!

Răspuns Câştigător
| onik91 a răspuns:

Am patit-o si eu la fel. Dar la vodafone.am mers si am intrebat de ce nu merge si mi-au raspuns ca un abonament la pachete de date se da numai pentru laptopuri ( adica telefonul tau sa devina modem) iar telefonul pe care il ai(am avut si eu dar am avut problema. cu softu.chiar daca l-am resoftat tot nu mai merge ) nu este compatibil cu serviciile gen youtube sau alte site-uri pentru clipuri. Daca vrei sa trimiti mailuri incearca prin mailul de la yahoo... poti intra direct de pe telefon pe yahoo.com/mail ( dar ia cam mult sa se incarce pagina ) mai repede intrii pe mess si dai pe "messenger -> Sign in to mobile phone ->selectezi tara si introduci nr de tel o sa primesti un sms cu linkul catre mailwinking sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu happy

1 răspuns:
| MaryuZ a răspuns:

Salut.Stiu ca telefonul trebuie sa fie compatibil.Pentru internet mobil recomand Vodafonul ca retea, il foloseam in tara si iti pot spune ca internetul la Cosmote este slab.