| DeaconescuTudor a întrebat:

Am un telefon vechi din 2016, s-ar putea ca incurand din cauza vechimii si a lipsei upgraidurilor sa nu imi mai permita sa actualizez multe dintre aplicatii si as vrea sa reinstalez o noua versiune de android care sa nu-l ingreuneze si sa-mi permita sa instalez orice aplicatie sau ba chiar un linux daca exista si varianta pentru telefon! Poate va intrebati de ce nu-mi iau un telefon nou si vreau sa-mi bat capul cu asa ceva? Pai de ce sa dau 600 ron pe un telefon, va intreb eu pe voi!? Telefonul este un xiaomi 4A de 2GB ram si 16 GB stocare.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce naiba faci cu rablele alea? Crezi ca suportă telefonul versiune noua? Il strici. vinde l si cumpăra ti nul nou te zgîrcesti la 600 lei stai cu o vechitură de 10 ani care numai e bun de nimic.

| gabicoo a răspuns:

Nici o șansă. De ce te chinui? Găsești la Altex telefoane Motorola decente chiar și la 500 lei. La 600 găsești unul 5 G.

| Solane a răspuns:

Iar scrii prostii Cristi?

| johnnny123 a răspuns:

"Pai de ce sa dau 600 ron pe un telefon, va intreb eu pe voi!?"

Ca să ai un telefon pe care funcționează aplicațiile actuale.

Sau nu înțelegi că tehnologia din ziua de azi este concepută în așa fel încât să fii obligat să faci upgrade la câțiva ani?

Interesul companiilor de hardware și software este vândă cât mai mult și să facă profit, nu să dezvolte softuri care funcționează pe antichități doar ca să-ți economisească ție bani.

| CSantyD a răspuns:

Nu este necesar să schimbi telefonul. Poți să-i dai o resetare totală din fabrică. Dar înainte de asta salvează tot în drive.

| Cipi1212 a răspuns:

Va trebui să îți cumperi alt telefon. Fiind vechi, într-o zi se poate bloca definitiv.