Buna.Nu am mai auzit de asa ceva. Cel mai probabil si politia va rade cand primeste apel de la vecinul.
Pune ratele pe silentios!
lasand gluma la o parte, politia nu are ce sa iti faca.Se va alege cu amenda ca a pus politia pe drumuri degeaba!
Vecinul nu are pasari? cumpara de la Kaufland? nu m-ar mira!
Are curcani și păsări și el
Pai si curcanii fac galagie!
propune-i un schimb; da o rata pe un curcan!
sau pune-i in apropire sa vedeti cine face cea mai mare galagie,
Deja m-a vizitat garda
Nu
De ce sa le tai..trebuie sa dansez cum vor toți vecinii.
Deci tu ai dreptul să fii enervat de observațiile vecinului, dar vecinul nu are dreptul să fie enervat de măcănitul a 21 de rațe?
Ba da dar nu am posibilitate unde sa le pun in alt loc
Toate ratele sunt femei de fac asa mare tam-tam de deranjeaza vecinii?
Sau de ce este el deranjat de ratele tale?
Nu ai voie sa ți mai mult de 11 capete. Și la nu știu ce distanță de casa vecinului. Am văzut la TV, nu vorbesc prostii.
Băi eu am avut pe un vecin de la parter care, acum câțiva ani, a construit la baza blocului un coteț, l-a împrejmuit cu gard de sârmă și a adus câteva găini și un cocoș! Miros, cotcodăceală, cântat de cocoș la 5 dimineața etc. Mai întâi vecinii i-au spus să le taie și să le congeleze. El că e sub geamul lui și că să ne mutăm dacă nu ne convine! Problema a fost rezolvă ușor cu grâușor din ăla pentru șoareci, fără Sanepid sau reclamații la autoritățile care nu fac nimic! A reclamat el că i-am otrăvit găinile și s-a ales și cu amendă!
Nu nu că deja a chemat garda pentru rate
Baga i rata atunci de la extremități in gura
Marie308 întreabă: