anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AM un verisor in clasa a3-a si nu-i cuminte deloc si ma inrveaza. Spunrtimi cum sal fac mai cuminte sau sai platesc cu aceias moneda?

Răspuns Câştigător
| คиค a răspuns:

Stiu cum ewinking eu am verisoara obraznica, dar e mai mica decat varul tau. Cand ai spus ca nu e cuminte, credeam ca te referi la faptul ca are prea multa energie, asta se rezolva cu cateva jocuri, si activitati distractive. Pentru a nu ma mai enerva, eu o ingnor pe varamea, si nu merg prea des in vizita la ei.

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

I-al de-un picior si tine-l cu capu` in jos pana promite ca o sa stea cumintebig grin.Sau sperie-l putin...big grin

| คиค a răspuns:

Te-as putea ajuta... dar spune-mi ce intelegi prin nu e cuminte?

| joker50 a răspuns:

Este obraznic

| LucAndrei a răspuns:

1)Nu-i plati cu aceiasi moneda!
2)Aratai ca nu e bine ceia ce face.
3)Incearca sa il ignori dar nu in asa fel in cat sa inceapa sa planga si dinalea.

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Cand incearca sa te enerveze, ignora-l sau mergi de acolo, o sa vezi tu ca se va plictisi sa te tot bata la cap.

| thestiffmeister1 a răspuns:

Daca e obraznic incearca sa-l ignori...sa nu mai vb cu el, apoi el o sa incerce sa-ti atraga atentia.

| ELNuInvataMomentan a răspuns:

Eu am un var... E un lenessss! M-a pus taicameu sa culegem mere amandoi! Si el manca merele pe care le culegeam.Asa m-am enervat, ca am dat cu-n mar in capu lui. S-o invatat mintelaughinglaughingbig grin