| secret_1807 a întrebat:

Am visat si eu in noaptea asta ca am fost la o inmormantare la un copil, pe care il chema Ion Barbu, si acels copil la 2 curbe a intors capul spre mine si a deschis ocii, iar eu m-am speriat si am inceput sa plang, si cand sa il puna in groapa m-a trezit cineva.Imi puteti spune si mie semnificatia visului?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
www.elystar.ro
Pa, pa.

| CrazyDesign a răspuns:

Visele sunt legate de evenimente/intamplari/imagini/discutii din timpul zilei. Toate lucrurile astea se aduna in subconstientul tau si acolo incepi sa le pui cap la cap in diverse forme, sub diverse aspecte. Un rol destul de important il are si imaginatia ta. SI uite asa se naste visul ala din care te trezesti plangand. Sunt lucruri pe care ti le imaginezi. Nu iti face griji. Ca sa te simti mai bine, daca esti religioasa, poti sa mergi la biserica la un parinte mai in varsta si sa iti citeasca ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. O sa-ti pice ceva de Ion Barbu la urmatorul examen si n-o sa stii nimic. O sa pici examenul dar in ultima clipa (aia cand sa-l puna in groapa!) o sa te salveze cineva (mama, tata vor da o spaga unde trebuie si dl Goe nu va ramane repetent si anul asta!) Multumit?

| onlyme_2747 a răspuns:

Sunt de acord cu ultimul raspuns.Desi imi place imaginatia tabig grin...si eu am uneori niste ganduri morbide si tin sa iti spun ca si mie mi se intampla vise de genul asta. dar nimeni nu a murit daca nu si-a indeplinit un vistongue