| simoSTAR a întrebat:

Am vista la laptop si nu ma impac deloc.nu imi place ca nu are decat o partitie si in caz ca se strica, o sa pierd tot ce am in el.eu ma gandeam sa inlocuiesc cu XP ca sunt obisnuita cu el dar nu stiu daca imi mai merge touchpad-ul.stiu ca cineva a inlocuit vista cu windows 7 si nu ii mai merge volumul cu touchpad...nici nu ma pricep la chestii de genu'...merge ca la vista sa fac eu si alte partitii? ce imi sugerati?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merge si pe xp si touchpad daca inst driverul iar partitiile le faci cu partition magic

7 răspunsuri:
| dan11 a răspuns:

Eu le-am facut pe amandoua.am instalat xp-ul si am si partitionat.

| qwerty a răspuns:

Se pot face alte partitii si pe Vista.

| hamsterx a răspuns:

Eu iti zic asa, pentru laptop nu este indicat windows xp happy recomand cu caldura windows 7... partitiile le faci la instalarea windowsului toate driverele se instaleaza automat apoi zbang murdaria dispare!laughing) adica o sa fie totul ok.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu e indicat xp. da si o e explicatie daca tot dai raspunsuri din astea

| Nyku_5126 a răspuns:

@mirceabondar

Nu este indicat pentru ca avand in vedere ca laptopul i'a venit cu vista banuiesc ca este cel putin cu dublu nucleu happy Lucru care Windows XP nu stie sa-l administreze deoarece el face un singur process pentru fiecare aplicatie.

Deci simona depinde de ce caracteristici ai la laptop iti convine sau nu sa pui XP happy Eu iti recomand Windows 7 deoarece pentru moment este cel mai bun (nu pentru ca este ultimul care a iesit) ci pentru ca windows vista a iesit cu rapididate inainte sa fie terminat (adica tot ce-si propusera cei de la Microsoft) pentru acelasi lucru, pentru ca procesoarele au avansat mult si WindowsXP nu putea sa lucreze la potenta maxima cu ele, in windows 7 s-au reparat o mare parte din errorile din Vista si s-a schimbat putin aspectul grafic pentru clientii care habar nu au de informatica sa se vada ca este o diferenta happy

| fsdfsd a răspuns:

Si la VISTA poti sa faci partiti cate vrei
Poate cine ti-a instalat windows-ul vista nu a stiut sa faca sau nu a vrut dar merge
Si in primul rand la laptop-uri nu prea este bun Xp

| Nyku_5126 a răspuns:

@p3ly

De ce sa nu fie bun XP pentru laptop? El nu stie ce PC ai, conteaza proprietatile pc-ului.

@simoSTAR

Se pot face partii in vista si nu ai nevoie de nici un software. Vista are un tool numit Disk Management care iti permite sa administrezi, creezi, stergi partiile.