| cristina_3708 a întrebat:

Am vorbit pe messenger cu o persoana timp de 6 luni. timp in care mi-a trimis mai multe poze false. apoi mi-a recunoscut ca nu era el in acele poze.stiu cum il cheama, asta in cazul in care nu ma mintit si anul nasterii. vreau sa aflu cine e...va rog ajutati-ma intr-un fel.sa stiu si eu cum arata acea persoana care a tot evitat sa se intalneasca cu mine!

Răspuns Câştigător
| Des13 a răspuns:

Ca sa afli cine e, cum arata... tot de la el poti afla, desi e cam ciudat ca in aceste 6 luni totusi nu ti-a aratat poza lui, dar daca ati vorbit atata timp trebuie totusi sa ai aiba incredere in tine, asa ca insista. Altceva nu prea ai ce face.

5 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

L-/Ai simțit/-o OK cât ai vorbit cu el/ea? Dacă da, ce sens mai are?

| AudImagini a răspuns:

Păăăi dacă îi ştii numele, poţi să îl cauţi pe Facebook
Or you can try this :http://lmgtfy.com/? cu=*numele+persoanei+%C4%83leia+cu+care+vorbe%C5%9Fti*

| Fragile a răspuns:

De ce eşti atât de curioasă? Lasă-l/Las-o în pace!
Pentru ce ai nevoie să ştii cum arată sau alte lucruri despre el /ea?

| Ralucutza a răspuns:

Daca ati vorbit atata timp si v-ati inteles... oare conteaza atat de mult aspectul fizic? Probabil aveti incredere unul in celalalt, te-a ascultat de-atatea ori si ti-a fost aproape. Si daca nu ti-a aratat poza lui...probabil sufera de vreun complex. Incearca sa pastrezi legatura cu el, fii aproape si afla adevarul.

| Ildiz a răspuns:

Lasa-l naibii.E clar ca e un MARE ratat.nu-ti mai bate capul...